torstai 21. elokuuta 2008

Väliaikatiedote


Tää outoa on, tätä ymmärrä en... Kun vielä "hetki" sitten tuskailin nettiriippuvuuttani, ja sitten huomaan, että oloni on parempi ilman sitä. Toki aion pitää nettiyhteyden kotonani jatkossakin, mutta ainakin tällä hetkellä vain käytännön syistä, joihin kuuluvat lähinnä sähköposti ja pankkipalvelut.

*****

Ehkäpä tuuli taas kääntyy joku päivä, mutta juuri tällä hetkellä jopa tämän tekstin kirjoittaminen tuntuu turhalta. Teen sen, ettei kukaan huolestuisi, sillä siihen ei ole tarvetta.

*****

Eilen kävin juttelemassa lääkärille (psykiatri). Diagnoosi on edelleen sama, mutta onhan oloni parantunut huomattavasti siitä, mitä se jossain vaiheessa oli: elämäntilanteeni epävarmuuden huomioonottaen voin henkisesti suorastaan hyvin! Tahtoisin olla töissä siinä vaiheessa, kun hiukan pidennetty sairaslomani loppuu. En kuitenkaan voi tiettää, mitä suorittamispakko minulle tekee. Siksi painiskelenkin kaikenlaisten elämänsuunnitteluun liittyvien kysymysten kanssa, sillä ilman motivaatiota siihen mitä ikinä teenkin, mistään ei varmasti tule mitään.

*****

Vaan ehkäpä innostus alkaa löytymään. Se ei tunnu yhtään mahdottomalta. Asiaan vaikuttaa myös tuoreehko, kaunis ihmissuhde<3


5 kommenttia:

AAMU kirjoitti...

Paljo auringon paistet
ja vähä satteen kropinata,
kuten poohjalaiset sanoo.

ipi kirjoitti...

Kiva kuulla että voit hyvin :) Itsellenikin tekisi hyvää oppia elämään ilman nettiä.. Kirjoituksiasi on ollut mukava lukea, jään kaipaamaan päivityksiä. Mutta hienoa että elämässä on jotain tärkeämpää - kuten uusi ihmissuhde!

Kaikkea hyvää sinulle!

Jr. Jones kirjoitti...

Good for you! =)

Anonyymi kirjoitti...

harmi, jos et enää kirjoittele, olin itse pari viikkoa pois ja tuntuu että täällä ei enää mikään ole enää kuin ennen..niin kai sen kuuluu mennä.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Tämäkin päätös on selvästi askel parempaan suuntaan elämässäsi!
t. Maria