keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Mentalwear (klik!)

Hullun hienoja vaatteita tuolla kyllä myydään. Hieman kalliitahan ne ovat, mutta rahat menevät hyvään tarkoitukseen.
*****
Vuokrasin tänään leffan, mutta olen niin väsy etten jaksa katsoa sitä. Ehkä huomenna ehtii. Nyt painun petiin, saunan raukeana, valmiina sammumaan sekunnissa.
*****
Yötä, myötä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen joskus käynyt katselemassa tuolta sopivaa paitaa itselleni:)
Vieläkään en voi ostaa paitaaa "Lääkitys kohdallaan", kun on tullut muutoksia siihen viime vuosina useinkin. Lieneekö se enää valikoimissa *virn* Tai itseasiassa tyttäret sanoivat ostavansa sen mulle. Tämän mun perhe kun on aina ollut perillä tilanteestani....toisin kuin esim. erään potilastoverin, joka on kertonut masennuksestaan vain miehelleen. Ei edes aikuisille lapsilleen ?

Jr. Jones kirjoitti...

Joo, määkin kattelin noita joskus vähän sillä silmällä, mutta olen niin köyhä ja pihi... Noista paidoista voisin ottaa "Special editionin", "WTF", Heawy mental" tai "deadline" -paidan.

Bit kirjoitti...

Hei te!

Jostain syystä sähköpostini ei ilmoittanut näistä kommenteista, joten huomasin ne vasta melkein huomenna.

Nuista paidoista löytyy monta suosikkia, mutta yksi on ylitse muiden ja muidenkin mielestä minulle sopivin. Siinä vaan on ruma sana, enkä oikeasti tykkää niistä. (Suurennetussa kuvassa kaks tyttöö tappelee.)

Masiksestaan kertominen on - kuten näkyy - nykyisin itselleni itsestäänselvyys, mutta ymmärrän enemmän kuin hyvin kaikkia niitä, jotka eivät uskalla paljastaa oikeaa oloaan, varsinkaan niille kaikkein läheisimmille. Mutta sitten kun sen uskaltaa tehdä, niin juuri ne oikeasti rakkaat yleensä ymmärtävät parhaiten - elleivät ole jo arvanneet aikaisemmin.

Minä menetin jokusen tutun "kunnioituksen" tullessani tästä kaapista, mutta olenpa deprikseni myötäjäisinä saanut myös uusia ihmisiä elämääni. Sellaisia ihan ihmeellisiä tsemppienkeleitä!

(Ja koska masennuksesta kertominen tarkoittaa usein myös sen tunnustamista itselle, se merkitsee siis paljon paranemisenkin kannalta.)

Arthur Rowan kirjoitti...

Puolisoni ajatteli hankkia minulle tuollaisen AD/HD paidan jossain vaiheessa :) Tietäis ainakin ihmiset että kenen kanssa on tekemisissä niin ei tulis väärinkäsityksiä ;)

Nuo sähköpostit ei muuten aina pelitä 100% varmuudella; joten kannattaa tarkastaa kommentit ihan bloggerin kautta vaikka välillä...

Bit kirjoitti...

Kas hei!

Sun kommentti tuli varmaan just silloin kun itse tupsahdin sivulleni(:

Teidän hääkuva on muuten ihan mielettömän upea, kuvailin sitä jo jollekin teitä tuntemattomallekin.

Hali sulle ja hälle ja kisuille kans!!! (Minä olen jotenkin alkanut kiinnostua isoista hämähäkeistä - siis ajattelin jossain vaiheessa alkaa "kasvattaa" semmoisia, kunhan perehdyn enempi... Eikä aavistustakaan, miksi.)