torstai 24. heinäkuuta 2008

H ö m p p ä ä

Eräänä iltana en saanut unta. Päätin syventyä blogilistaan. Löysin muotiblogeja. Kuten hänet ja hänet.
*****
Aluksi ajattelin (niinkuin muutamat ystäväni juuri nyt) että voi mitä pinnallisuutta, pikkutyttöjen typeryyttä...! Kunnes aloin lukea noista kokeneemman blogikirjoittajan sivustoa hiukan tarkemmin.
*****
Ensinäkemältä hän on vain ulkoisesti kaunis nuori nainen, joka varmasti ajattelee juuri näin myös itse. Hänen harrastuksiaan on selvästi 'vaatteet ja tyyli'. Hän kiinnittää paljon huomiota siihen miltä näyttää, sekä luultavasti myös siihen, miltä muut näyttävät. Pinnallinen pimatsu?
*****
Ehkä. Minä kuitenkin luin pidemmälle ja huomasin, että hänen uniikki persoonansa pukkasi esiin varsin pian. Eikä se ollut yhtään ruma. Itse en vaatteilla koreile, mutten myöskään allekirjoita sanontaa, jonka mukaan vain "rumat" tekevät niin. Loppujen lopuksi tämä tyttönen - sekä tuo toinen jonka ylle linkkasin - lienevät huolettoman onnellisia. Eikä onnea, iloa tai innostuneisuutta ole maailmassa koskaan liikaa.
*****
Toki toivon, että muotimuksutkin voisivat osoittaa osan rahoistaan johonkin hyväntekeväisyyteen, joka edesauttaa ihmisten selviytymistä ylipäätään hengissä. Enkä aio aloittaa muotiblogia, tänään tai ikinä (niin suuri identiteettikiriisi tuskin on mahdollinen). Mutta vaikkei noita kenkiä tai sukkia (mistähän nekin on???) pidetäkään lempifarkkujen kanssa - kuvan jalat ovat omat.
*****
Jatkossa en edelleenkään aio esitellä vaatekaappiani, meikkikokoelmaa(?) tai kenkähyllyä, mutta kehutaan nyt vähän: Tänään käytin 44,55 euroa soppailuun. Sillä rahalla hankin
*****
laukunkengätvyönrintsikatkolmetpikkuhousutjahiuslenkkejä.
*****
Aika hyvin minusta. Kaupasta, ei kirpparilta (^^).

5 kommenttia:

Stacy kirjoitti...

Älä unohda muodista puhuttaessa myöskään häntä: http://phoebe.albumit.fi/

Toinen mainitsemistasi blogisteista muuten inhoaa hämähäkkejä yli kaiken ja haluaa oitis tappaa sellaiset.

Minä löysin harmaan sukan, joka kuuluu sinulle.

ipi kirjoitti...

Minä pidän kauniista vaatteista. Oma "pelastukseni" pinnallisuudesta on tainnut olla tämä vuosien varrella kertynyt ylipaino..

Käytän todella vähän rahaa omiin vaatteisiini - johtuisiko siitä että rahaa on todella vähän :)

Edulliset ostokset sait tehtyä! Ja toiset väittää, ettei alen loppurutistuksesta ikinä löydä mitään käyttökelpoista.

Anonyymi kirjoitti...

Hihh, oli muuten AIVAN pakko katsoa että kuka mut oli linkittäny :D Kiitokset siitä mutta pakko on mainita että mulla menee joka kuukausi hyväntekeväisyyteen rahaa suoraan palkasta :D eikä mun elämä ikävä kyllä ole huoletonta, mutta itse koen elämöni niin, että koskaan ei voi olla liian mukava taikka liian ystävällinen. Maailma kaipaa lisää ystävällisyyttä. Toki on mullakin pahat päiväni ;) Mutta viellä kerran kiitos linkityksestäsi, olitkin mun eka!

Bit kirjoitti...

Iltaa ihanat ihmiset!

Catsy: Arvaas, ihan ystäväpiiriini kuuluu jopa henkilö, joka inhoaa - lapsia! Tai ei ainakaan pidä pikkuihmisistä ja suoraan sen sanookin. Silti tykkään tyypistä kovasti.

Ipi: Eikö vain olekin niin, että jos sitä rahaa olisi tuhlattavaksi asti, niin kyllähän sitä tulisi tuhlattua. Myös vaatteisiin...

Ja Miukku: Kiitos kommentista(: Voihan harmitus, kun eppu linkkaus oli tällainen... Vaan varmaan ymmärsitkin, etten tahtonut olla ilkeä. Itselläni oli pienimuotoinen kenkäkausi joskus, ja laukkuja on jonkun mielestä vieläkin liikaa (miksiköhän käytän niistä vain kahta?).

Sitäpaitsi onhan tällainen rennon poikamaisen tylsä tyylikin tyyli, josta haluaa pitää kiinni, koska se tuntuu omalta ja mukavalta. Sinulle toivottelen kaikkea hyvää ja nättiä, sekä blogillesi paljon fiksuja lukijoita:--)

Anonyymi kirjoitti...

Jooh, kyllä ymmärsin :D ja sitäpaitsi, vaikka olisit tarkoittanutkin pahaa, niin se on sinun mielipiteesi eikös je? :D Kaikkea hyvää myös sinulle ja tulen varmasti jatkossakin katselemaan sun kirjoituksiasi :D Ja tyylihän se on kaikilla, ei sen tarvitse olla muotilehdestä taikka telkkarista otettu...Mullakin on monia tyylejä jopa :P Nyt nauttimaan kesästä pihalle :D