maanantai 24. maaliskuuta 2008

Iltaa kohti

Enää ei masenna kuten keskipäivällä, on vain sellainen tyhjä olo. Päivän aikana olen suoriutunut seuraavista: käynyt suihkussa, pukenut päälle, kipaissut kaupassa, tehnyt helppoa kalaruokaa ja syönyt sitä, lähettänyt yhden sähköpostin, ihaillut pikkuveljen hienoja valokuvia netissä. Enkä jaksaisi mitään muuta.
*****
Eilen vuokrasin leffan jonka unohdin katsoa. Koska en myöskään viitsi lähteä keskustaan palauttamaan sitä, tuhlaan toiset kaksi euroa ja pidän sen huomiseen asti. Kohta voisi kömpiä peittojen alle elokuvasta nauttimaan, tai vaikka lukea kirjaa, jos se on tylsä.
*****
Olisi muuten mukavaa saada sanasia myös sellaisilta, joita en ole oikeasti tavannut... Millaisia ihmisiä tälle sivulle tupsahtaakaan? Kerrohan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka tällaisia masennusdiagnosoituja, jotka yrittävät etsiä sanoja omalle ololleen, kun eivät itse kykene lauseita muodostamaan ja luettuaan muiden kirjoituksia tuntevat sitten alemmuutta kun eivät ole "oikealla" tavalla tarpeeksi masentuneita.

Suomi 24:n keskustelupalstan ja sitä kautta profiilin katsomisen ja sitä kautta tähän blogiin pari päivää sitten eksyin. Osui ja upposi. Kiitos kun osaat sanoa hyvin.

Bit kirjoitti...

Kiitos kehuista (:

Mitenkähän sitä voisi olla "oikealla lailla masentunut"? Minä luulen, että olemme kaikki vähän eri lailla vääriä.

Jäähän lukijaksi!