torstai 27. maaliskuuta 2008

Muuttoaatto

Huomenna vaihdan kotia, tänään pääasiassa pakkaan. Auton tilasin vasta aamulla, mutta onnistuin saamaan sopivan hyvään aikaan (ja inhimilliseen hintaan). Sitten kipaisin hakemassa avaimet auttajani työpaikalta, sillä hän ei näinä päivinä paljon kotona luuraa - siis siellä, missä minäkin tulen seuraavat ajat asumaan, kunnes oma asunto taas löytyy.

Vielä en jaksa miettiä tulevaa liikoja, sillä taso tippuu väistämättä. Kuitenkin on lohdullista tietää, että tästä kodista tulen ikävöimään vain lattialankkuja, kylppärin kaakeleita, keittiön kaappeja ja vaatehuonetta. Seinät eivät onneksi puhu, mutta muistuttaa ne voivat.

Mieleni kannalta voi siis olla hyväkin että muutan. Toivonpa vain, ettei väliaikaisjärjestelymme keikuta erästä ystävyyssuhdetta... Kun ollaan sellaisia "kukkoja" molemmat, kiinalaisessa horoskoopissa (:


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iloista muuttoa!
Minullakin aina tänne kotiin (siis äidin entinen koti) tullessa tulee tuttu kahvin tuoksu nenään, äitikin oli aikamoinen kahvikissa...
Silloin meinaa ikävä iskeä.
Minäkin haluaisin muuttaa tästä pois, koska uskon että "uudet seinät-ilmiö" auttaisi eteenpäin elämässä.
Kohta siirrytään kesäaikaan, siunattu valo!

Bit kirjoitti...

Kiitos (:

Paikat vaikuttavat paljon. Tästäkin kaupungista on tullut kotini juuri siksi, että jo moni kohta saa muistoissa aikaan hymyn tai kyyneleet. Elämän etappeja kaikki, tämäkin hetki - vaikkei aina kovin hohdokas.

Valosta tuli mieleen, että haluaisin viimein oppia valokuvaamaan. Aina olen siitä puuhasta tykännyt, mutten koskaan oikein perehtynyt tuon taiteen saloihin...

Nyt taas muuttopuuhiin!