perjantai 4. huhtikuuta 2008

Pysähtynyt

Päivä, olo, elämä...

Tänään nukuin puoli kahteentoista. Toki havahduin monta kertaa jo aikaisemmin, mutta tuntui liian tympeältä nousta ylös. Onneksi minulla oli sovittu tapaaminen iltapäivällä, muuten olisin kai yhä sängyssä.

Kaupungilla käyminen kyllä piristi. Näin ihmisen, jonka kanssa olin kuulemma käynyt pitkän keskustelun joskus aikaisemmin, mutta en tunnistanut edes hänen naamaansa! Luultavasti olisin uskonut tyypin keksineen koko jutun, ellen jotenkin olisi muistanut kirjaa, joka minulla tosiaan oli pöydälläni yliopiston kirjaston tietokonetilassa silloin ja silloin, ja ellei hän olisi tiennyt minusta niin paljon. Tämä masis vie muistinkin.

Haluaisin tehdä tälle blogillekin niin paljon enemmän, mutta en juuri nyt jaksa lukea ja kääntää tekstejä, joita tahtoisin käyttää. Toivottavasti joku kuitenkin jaksaa seurata mitä täällä tapahtuu (on paljon "terapeuttisempaa" kirjoittaa kun tietää, että sitä ei tee vain itselleen.) Voisinpa ilahtua myös kommenteista -

Eniten kuitenkin toivon, että jaksaisimme eteen- ja ylöspäin. Että kaikesta huolimatta voisimme uskoa huomisella olevan tarjottavanaan jotain sellaista, mikä kannattaa tsekata.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nokka pystyyn!

k

Bit kirjoitti...

Kiva, olit laittanut sähköpostiakin (: